Father of the Bride II online kijken / downloaden: George Banks voelt zich nog veel te jong om opa te zijn en veel te oud om opnieuw vader te worden. Dus als zijn onlangs getrouwde dochter Annie en zijn eigen vrouw Nina allebei aankondigen dat ze zwanger zijn, wordt George ter plekke getroffen door een midlife crisis en probeert op de gekste manieren weer jong te worden. Tot overmaat van ramp komt feestorganisator Franck Eggleheffer er een nog grotere puinhoop van maken met het kraamfeest van de eeuw. En voordat de dubbele geboorte een feit is, gaat er nog heel wat mis en is de paniek niet van de lucht. - Father of the Bride II
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Father of the Bride II
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Father of the Bride II

George Banks voelt zich nog veel te jong om opa te zijn en veel te oud om opnieuw vader te worden. Dus als zijn onlangs getrouwde dochter Annie en zijn eigen vrouw Nina allebei aankondigen dat ze zwanger zijn, wordt George ter plekke getroffen door een midlife crisis en probeert op de gekste manieren weer jong te worden. Tot overmaat van ramp komt feestorganisator Franck Eggleheffer er een nog grotere puinhoop van maken met het kraamfeest van de eeuw. En voordat de dubbele geboorte een feit is, gaat er nog heel wat mis en is de paniek niet van de lucht.
Waardering:
Acteurs: Steve Martin, Diane Keaton, Martin Short
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!