Family Vanished online kijken / downloaden: Lisa en Brian Styles en hun tienerdochter, Sarah, keren terug van vakantie en ontdekken dat hun huis en identiteit door een crimineel gezin is overgenomen. De Styles worden met grof geweld gegijzeld. De misdadigers dwingen Lisa om haar zakelijke rekening met het geld van haar cliŽnten leeg te halen. Uiteindelijk lukt het de Styles te ontsnappen. Ze doen hun verhaal bij de politie, maar die denkt dat ze alles verzonnen hebben om het geld van Lisa's cliŽnten te kunnen verduisteren. Het getraumatiseerde gezin besluit het recht in eigen hand te nemen. - Family Vanished
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Family Vanished
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Family Vanished

Lisa en Brian Styles en hun tienerdochter, Sarah, keren terug van vakantie en ontdekken dat hun huis en identiteit door een crimineel gezin is overgenomen. De Styles worden met grof geweld gegijzeld. De misdadigers dwingen Lisa om haar zakelijke rekening met het geld van haar cliŽnten leeg te halen. Uiteindelijk lukt het de Styles te ontsnappen. Ze doen hun verhaal bij de politie, maar die denkt dat ze alles verzonnen hebben om het geld van Lisa's cliŽnten te kunnen verduisteren. Het getraumatiseerde gezin besluit het recht in eigen hand te nemen.
Waardering:
Acteurs: Kelly Packard, Jennifer Taylor, Madison Dirks
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!