The First Grader (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The First Grader vertelt het waargebeurde verhaal van een 84-jarige Keniaanse dorpsbewoner en voormalig...
The First Grader

The First Grader

Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 39 min

The First Grader vertelt het waargebeurde verhaal van een 84-jarige Keniaanse dorpsbewoner en voormalig vrijheidsstrijder die vecht voor het recht op de opleiding die hij nooit heeft gehad. De hoofdonderwijzeres steunt zijn strijd om toegang tot de school te krijgen. Maar ze ondervinden veel weerstand van ouders en instanties die de schaarse schoolplekken niet willen laten bezetten door een oude man.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The First Grader aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Integere film over de kracht van doen wat je graag wilt. De hoofdrolspeler, de oude man, is voortreffelijk. Hij wil leren en het deert hem niet dat hij al oud is. Geweldig hoe zijn rol vorm krijgt. De bureaucratie komt mooi in beeld en tevens de jaloezie van allen die eigenlijk net zo zouden willen zijn als de oude man. Mooie beelden, ontroerend.

Reviews

Anoniem
Onroerend aangrijpende film. Klasse mensen met doorzettingsvermogen. Ongelooflijk dat je dit vol kunt houden. De kinderen zijn ontwapenend; de hoofdrolspelers authentiek. Een echte aanrader. Afrika is bijzonder.
Anoniem
Prachtige film.
Goed geacteerd.
Prima verhaal.
Einde grijpt je aan.
Zulke films moeten er meer gemaakt worden.
loading