The Nutcracker and the Four Realms online kijken / downloaden: NEDERLANDS ONDERTITELD. Alles wat Clara wil is een sleutel die de doos ontgrendelt met daarin een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer, leidt haar naar de felbegeerde sleutel. Ze komt terecht in in een mysterieuze wereld, het Land van Bloemen, het Land van Sneeuwvlokken en het Land van Snoepgoed. Ze moet het onheilspellende vierde Koninkrijk met de tiran Moeder Ginger trotseren om de harmonie terug te brengen in de nu zo wankelende Koninkrijken. - The Nutcracker and the Four Realms
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Nutcracker and the Four Realms
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Nutcracker and the Four Realms

NEDERLANDS ONDERTITELD. Alles wat Clara wil is een sleutel die de doos ontgrendelt met daarin een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer, leidt haar naar de felbegeerde sleutel. Ze komt terecht in in een mysterieuze wereld, het Land van Bloemen, het Land van Sneeuwvlokken en het Land van Snoepgoed. Ze moet het onheilspellende vierde Koninkrijk met de tiran Moeder Ginger trotseren om de harmonie terug te brengen in de nu zo wankelende Koninkrijken.
Waardering:
Acteurs: Morgan Freeman, Mackenzie Foy, Keira Knighley
Categorie: Familie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!