The Girl in the Spider's Web (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De jonge hacker Lisbeth Salander werpt zich op als de wraakzuchtige vrouw die het mannen betaald zet...
The Girl in the Spider's Web

The Girl in the Spider's Web

Misdaad Thriller
5.55 Taal:Engels Jaar:2018 Duur:1 u 51 min

De jonge hacker Lisbeth Salander werpt zich op als de wraakzuchtige vrouw die het mannen betaald zet voor hun misdaden. Ze komt met de journalist Mikael Blomkvist in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtsbekleders terecht. Intussen kruist Salander het pad van een vrouw uit haar verleden.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL Stereo 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

5.55/10.0
7
Karen
07-04-2019
Verfilming van het vierde deel van de detective-thriller reeks met Lisbet Salander in de hoofdrol. Ditmaal gespeeld door Sylvia Hoeks die dat uitstekend doet. Ik heb het boek niet gelezen dus kan niet zeggen in hoeverre de film overeenstemt met het boek. Lisbet is haar tegenstanders weer op ingenieuze manier te slim af en daarnaast leer je veel over Lisbet's achtergrond en criminele familie. De rol van journalist Blomkvist is in deze aflevering kleiner. Ik vond het niet storend dat de hoofdpersonen door andere acteurs gespeeld werden dan in de Girl with the Dragon Tattoo. Kijkenswaardig.
loading