Mr. Popper's Penguins (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Tom is een succesvolle zakenman in New York. Als hij een erfenis krijgt van zijn vader, staat zijn leven...
Mr. Popper's Penguins

Mr. Popper's Penguins

Komedie Familie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 30 min

Tom is een succesvolle zakenman in New York. Als hij een erfenis krijgt van zijn vader, staat zijn leven ineens op zijn kop. Hij erft namelijk geen geld, maar zes pinguïns! De pinguïns zetten zijn luxe appartement volledig op stelten. Als een verzorger van de dierentuin achter het bijzondere bezit van Mr. Popper komt, wil hij de beesten hebben. Tom en zijn familie laten ze echter niet zomaar gaan? Jim Carrey speelt de hoofdrol in Mr. Popper's Penguins; een heerlijke film voor de hele familie!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mr. Popper's Penguins aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Cas
Echt een leuke film.

Reviews

Jan
Leuke film met Jim Carrey, en een verrassende rol voor Angela Lansbury (bekend van Murder she Wrote). De digitale pinguïns zijn heel overtuigend. Af en toe een tikje onwaarschijnlijk als de pinguins in optocht achter Jim Carrey aan lopen dwars door de stad. Niemand kijkt er van op. Maar desalniettemin een aanrader.
Dave
Ontzettend leuke film, gekeken met een actiecode.
meJane.com bevalt mij zeker wel. Deze film is een zeer leuke familiefilm, ik hou normaal niet zo van comedies, maar ik had hem al een keer met een kennis in de bioscoop gezien en dit is gewoon een geweldig grappige en mooie film waar je je verstand op nul zet en heerlijk met de familie op de bank van kunt genieten. Geweldig :)
Wim
Mr Popper's Penguins is een hele leuke familiefilm. Jim Carrey is en blijft een komiek met een eigen stijl. Ik hou er wel van, anderen ergeren zich aan hem. De pinguïns zijn (net) echt en spelen een aangename rol. Goed voor een leuke avond!
Sandra
Nu ben ik helemaal geen grote fan van Jim Carrey, maar wel van pinguïns dus ik besloot de gok te wagen. Fantastisch leuke film waarin Jim op een leuke manier grappig is, niet dat absurd belachelijke gedoe. De pinguïns zijn allemaal superschattig, vooral Loudy. Leuk verhaal, veel grappige momenten, alleen beetje voorspelbaar eind. Ben nu een nog grotere pinguïn fan.
Janneke
Leuke film. Jim Carrey is weer geweldig grappig. Echt een humorfilm zoals een humorfilm behoort te zijn. We wisten niet dat deze film uit was maar als we dit eerder hadden geweten hadden we hem zeker eerder bekeken. Nog een keer kijken zal ik zeker gaan doen. Deze film raad ik dus ook iedereen aan die een beetje gevoel voor humor heeft.
Rianne
Ach ja deze film heb ik denk ik wel 5 keer gezien!
Het blijft leuke humor met puinguins... ;)
Er zit een leuk verhaal in deze film en het is een echte familiefilm.
Leuk om met zijn allen te kijken voor een film avondje.
Het is geschikt voor jong en oud.
En ik houd van de humor die erin zit. Vooral dat dansje! :)
Nou ja, kijk zelf maar het is een aanrader... :)
Wilco
Onze eerste film via meJane.com. Deze film samen met mijn man en zoon van 8 jaar gekeken. Komische film met leuke momenten waarbij je echt weer Jim Carrey tegenkomt met zijn leuke grappen en grollen. Daarnaast is het verhaal van de film wel aangrijpend. We hebben ons zeker niet verveeld tijdens de film en onze zoon heeft hem zelfs 2 maal gekeken, zo leuk vond hij de film. Zeker een aanrader en het kijken waard.
mario
Da's nu de 2de Carey die ik zie via meJane.com, de eerste was de €1 topper Fun with Dick and Jane. Desondanks dat ik het spastische bekketrekken van Jim Carey vroeger niet kon smaken, zijn beide films best te genieten. Maar deze is echt een feel-good familiefilm. Een kerstperiodefilm.
Ik weet dat de pinguïns niet echt zijn, en CGI gemaakt. Toch staat de technologie niet stil. Op geen enkel moment had ik het gevoel "da's een hoop computer gegenereerde beelden". Nu kan ik dat wijten aan suspension of disbelief, toch is het verhaal daar niet sterk genoeg voor. Ergo, de CGI is subliem. Een aanrader voor families en volwassenen in melige bui.
Anoniem
Kostelijk vermaak voor het hele gezin. Het verhaal had wel meer uit gehaald kunnen worden. Maar het is kostelijk gemaakt. De grappen en grollen die de pinguïns maken is Jim in herkenbaar.
Paul
Leuke film voor jong en oud. Ongelooflijk hoe ze zo een verhaal kunnen verzinnen. Ondanks dat het een zeer komische film is, is het moraal van de film toch wel erg aangrijpend. Bovendien is in mijn ogen iedere film waar Jim Carrey in speelt fantastisch! Zeker het kijken waard!
Abdel
Prachtige familiefilm. Heb hem samen met mijn man en tienjarige zoontje bekeken en we hebben ons geen moment verveeld! Het is zo'n leuk verhaal dat je gewoon wilt geloven dat het echt is. Het is een dramatische, spannende comedy met een prachtig eind. Ik zou hem zo nog een keer kijken!
Annet
Leuke film voor het hele gezin. Mijn dochter van net 10 heeft hem bekeken tijdens haar verjaardagsfeestje. De meiden hadden de grootste lol. Ook leuk voor de ouders. Ik kan hem zeker aanraden.
Wim
Prima familiefilm die prima wegkijkt. Geen topfilm als je van Jim Carrey gewend bent met veel actie en humor maar prima om weg te kijken.
Jim Carrey wordt een dagje ouder en gaat misschien weer wat serieuzer werk maken.
Martin
Dochterlief wilde deze graag kijken tijdens het wekelijkse gezinsfilmavondje. De wederhelft en ik hadden onze bedenkingen. Jim Carrey... dat kan meevallen of erg tegenvallen, een spannende zaak dus. Na afloop kan ik zeggen dat we enorm genoten hebben, af en toe een flinke lachbui tussendoor; ja het was ontspannend kijken. De pinguïns voegen een toffe humoristische toets toe met hun haast menselijke gelaatstrekken. Ideaal voor een luchtig avondje, een van de betere Carrey-films vinden wij.
Anoniem
Deze moet je gezien hebben. Jim Carrey op zijn best. Vol Humor. Zeker de moeite waard!
Anoniem
Het is alweer even geleden dat ik deze film heb gezien hier bij meJane.com, maar ik herinner me dat dit toch echt een heel leuke, vermakelijke film is. Goed geacteerd, zelfs geloofwaardig. De pinguïns zijn geweldig. Echt een feel-good film. Leuk voor een gezellige avond.
Marije
Deze film was met name voor de kinderen gehuurd. Maar tot onze verrassing was hij ook erg leuk voor volwassenen. Er zit ontzettend veel humor in en de scènes met de pinguins zijn heel knap gefilmd. Een aanrader.
Natascha
Erg leuke film met veel humor. Een aanrader!
Adamo
Ik had van tevoren niet veel van de film verwacht. Maar na het bekijken van de trailer leek het me wel wat. Film uiteindelijk gehuurd en dat viel zeker niet tegen. Leuke film. Jim Carrey is wel wat ouder geworden, maar blijft grappig. Zeker een aanrader!
Dennes
Dit is echt weer een leuke film van Jim Carrey. Heel grappig en kijkplezier voor jong en oud.
Cindy
Wederom een leuke en humorvolle film. Jim Carrey weet zijn hilariteit goed in te tomen en te doseren in deze film. Ook heel leuk voor de jongere leeftijden! Knap gemaakte film met levensechte special effects. Het verhaal is eenvoudig, maar door de prachtige scènes met de pinguïns is dat geen probleem.
Leon
Dit was weer eens een hilarisch leuke film. Niet doorspekt van de Jim Carrey gekkigheid zoals uit velen van zijn andere films, maar nog steeds erg grappig. De penguins waren aandoenlijk, je zou ze zo in huis willen hebben. Een leuke film voor het hele gezin, zonder banaliteiten. Een echte aanrader wat ons betreft!
Anna
Super leuke film, voor zowel kind als volwassene.
Mijn dochter vindt het woordje Jabsoluut heel grappig.
De pinguïns waren echt geweldig schattig.
We hebben enorm moeten lachen. Mooi om te zien dat deze diertjes een familie weer bij elkaar hebben gebracht.
Miranda
Het is wel een aardige film. Ik had er meer van verwacht. Het is langdradig. Voor kinderen misschien wel leuk omdat het zo over de top is.
Maurice
Erg leuke film voor de kleintjes, voor volwassenen een aardige film. Hoewel dit niet direct een film is waarin de humor van Jim Carrey het beste tot zijn rechtkomt, voor volwassenen blijft het beperkt tot enkele woordgrappen en verwijzingen. Echter blijft het een film waarin Jim Carrey, ook al merendeel gericht op de kleintjes, de lachspieren een goede workout geeft :).
De film is verder wat voorspelbaar maar dit is voor een dergelijke film niet erg, het maakt de film juist toegankelijk voor de kinderen. Kortom een eenvoudige grappige film.
Anoniem
Heerlijk ouderwets lachen met Jim Carrey! Jim acteert -zoals gewoonlijk- weer eens erg goed, maar ook de andere personages weten hun rol goed in te vullen. De pinguïns zijn erg leuk gemaakt. Een heerlijke feel-good movie, waarin alles uiteindelijk op zn pootjes terrecht komt. Gewoon een film die je gezien moet hebben. Film krijgt van ons een dikke 8 en is zeker de moeite waard om nog eens te kijken.
Diana
Heerlijke film! De jongste van 5 moest erg vaak lachen om de pinguïns die dan ook meesterlijk zijn gefilmd. Een feel-good movie waar je gerust meerdere keren naar kunt kijken.
Anoniem
Leuke familiefilm. Carrey als vanouds.
Lijkt wel een beetje op Ace Ventura maar zeer vermakelijk.
De rol van de pinguïns is erg leuk. Bijzonder knap gemaakt.
Feel good movie dus voor hele gezin.
Stefan
Leuke film voor jong en oud!
Michael
Leuk voor jong en oud.
Micha
Fantastisch. Jim Carrey weer lekker op dreef in deze hilarische feel-good comedy voor het hele gezin. Let niet te veel op het plot dat flinter dun is, of op het afgezaagde cliché van gescheiden ouders. Het gaat om de absurditeit van pinguïns in je huis en het acteertalent van Jim Carrey. Kortom: genieten. Echt een aanrader
Nicole
Een hele leuke film, heb van het begin tot het einde genoten, echt een fam. film, vond het geweldig, de film-opnames van de pinguïns zijn prachtig gefilmd!
Anoniem
Leuke film, en zeer grappige momenten, leuk voor kinderen ook.
Anoniem
Op zich wel een aardige film. In het begin waren er zeker wel grappige momenten alleen gaande weg de film wordt hij erg voorspelbaar en een stuk saaier. Maar wanneer er echt niks op tv is is het wel een leuke film om een keer te kijken.
Anoniem
Deze film viel mij persoonlijk tegen. Een one man show met Jim Carrey die eigenlijk best leuk in zijn rol zit. Het is dat jammer dat de overige personages vlak zijn, de acteerprestaties zijn matig op zijn best. Het verhaal wist ook alles behalve te boeien. Niet Jim Carrey's sterkste film.
loading