Plop en Prins Carnaval (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Hoera! Binnenkort is het weer carnaval in het kabouterbos! En kabouters zijn gek op carnaval. Maar voor het...
Plop en Prins Carnaval

Plop en Prins Carnaval

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 15 min

Hoera! Binnenkort is het weer carnaval in het kabouterbos! En kabouters zijn gek op carnaval. Maar voor het zover is en iedereen zich kan gaan verkleden, moet er eerst een prins carnavalverkozen worden. Lui maakt grote kans, tenslotte is hij nog nooit aan de beurt geweest. Maar ook Klus wil dolgraag een keertje prins carnaval zijn. Wie wordt het dit jaar?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Plop en Prins Carnaval aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Seppe
Ik heb deze film ook gezien maar die vind ik een beetje gemeen want Klus die wil niet dat Lui prins wordt dus hij haalt de verschrikkelijkste dingen uit. op het laatst moest Klus als straf in een ezelpak rondlopen. Ik vind persoonlijk dat Studio 100 super mooie films maakt. Wat ik wil zou aanraden aan het personeel van meJane.com dat ze het op 3 moviepoints zetten want dit is een special en geen film want bij Mega Toby is het 3 en dat is ook een special. Ik raad hem iedereen aan. En iedereen moet zeker een review schrijven, dan kan ik zien wat jullie er van vonden. Zeker kijken dus.

Reviews

Anoniem
Een leuke begrijpelijke film voor kinderen in de leeftijdsklasse 3-7 jaar. Een grappige film in deze periode van het jaar! Alle karakters komen op een grappige manier in deze film aan bood.
loading