Ernst, Bobbie en de Rest: Herrie op de Noordpool online kijken / downloaden: Op de Noordpool is er iets vreemds aan de hand. Op een of andere manier verdwijnt de vis uit de wateren rond de pool en daardoor vertrekken ook de zeehonden en andere dieren! In een show van bijna anderhalf uur, komen Ernst en Bobbie in hilarische situaties terecht: Ernst zit vast in de lift, Bobbie komt in de tv studio van 'Het Nieuws', beiden dobberen op een ijsschots op de poolzee en ontdekken het geheim van het 'ijspaleis' van Egbert de Vries. Iedereen kan op zijn hardst meezingen met de bekende liedjes van Ernst en Bobbie en zich slap lachen om de woordgrapjes en om de komische situaties waar de twee soepkippen in terecht komen. - Ernst, Bobbie en de Rest: Herrie op de Noordpool
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Ernst, Bobbie en de Rest: Herrie op de Noordpool
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Ernst, Bobbie en de Rest: Herrie op de Noordpool

Op de Noordpool is er iets vreemds aan de hand. Op een of andere manier verdwijnt de vis uit de wateren rond de pool en daardoor vertrekken ook de zeehonden en andere dieren! In een show van bijna anderhalf uur, komen Ernst en Bobbie in hilarische situaties terecht: Ernst zit vast in de lift, Bobbie komt in de tv studio van 'Het Nieuws', beiden dobberen op een ijsschots op de poolzee en ontdekken het geheim van het 'ijspaleis' van Egbert de Vries. Iedereen kan op zijn hardst meezingen met de bekende liedjes van Ernst en Bobbie en zich slap lachen om de woordgrapjes en om de komische situaties waar de twee soepkippen in terecht komen.
Waardering:
Acteurs: Gert-Jan van den Ende, Erik van Trommel
Categorie: Familie
Kinderfilm

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!