Ernst, Bobbie en de Rest: De Grote Verhuisshow online kijken / downloaden: Ernst en Bobbie mogen verhuizen naar het kasteel! Reuze spannend natuurlijk. Ze pakken hun boeltje bij elkaar en vertrekken. Onderweg komen ze langs het circus en lopen daar de circusdirecteur tegen het lijf. Van schrik gaat Hendrika, de pratende papegaai, er vandoor. Eenmaal in het kasteel aangekomen moeten Ernst en Bobbie een kostbare schat bewaken. Maar wie is eigenlijk die vreemde postbode met de naam Bob Oef? En waar is Hendrika gebleven? Als dat maar goed gaat. - Ernst, Bobbie en de Rest: De Grote Verhuisshow
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Ernst, Bobbie en de Rest: De Grote Verhuisshow
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Ernst, Bobbie en de Rest: De Grote Verhuisshow

Ernst en Bobbie mogen verhuizen naar het kasteel! Reuze spannend natuurlijk. Ze pakken hun boeltje bij elkaar en vertrekken. Onderweg komen ze langs het circus en lopen daar de circusdirecteur tegen het lijf. Van schrik gaat Hendrika, de pratende papegaai, er vandoor. Eenmaal in het kasteel aangekomen moeten Ernst en Bobbie een kostbare schat bewaken. Maar wie is eigenlijk die vreemde postbode met de naam Bob Oef? En waar is Hendrika gebleven? Als dat maar goed gaat.
Waardering:
Acteurs: Gert-Jan van den Ende, Erik van Trommel
Categorie: Kinderfilm

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!