Badland (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Jerry is een oudgediende in de eerste Golfoorlog, wanneer hij opgeroepen wordt voor dienst in Irak en Afghanistan, verlaat...
Badland

Badland

Drama
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 2 u 45 min

Jerry is een oudgediende in de eerste Golfoorlog, wanneer hij opgeroepen wordt voor dienst in Irak en Afghanistan, verlaat hij zijn gezin om terug te komen als een verbitterd en verscheurd man. Deze laatste "tour" heeft hem totaal veranderd, hij heeft dingen gedaan en gezien, welke hij niet meer kan vergeten. Nu hij terug is en het gewone leven weer probeert op te pakken, ziet hij in dat hun huis voor hem een gevangenis is geworden en voelt hij zich een mislukkeling. Op het moment dat hij erachter komt dat zijn vrouw hem bedriegt slaan bij Jerry alle stoppen door, zijn wanhoop en woede zorgen ervoor dat hij een verschrikkelijke en gruwelijke misdaad pleegt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Badland aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Danny
Wat een film... erg goed neergezet door de acteurs, en goede sfeer gedurende de film!!!! Voor mij erg herkenbaar, de onmacht en onbegrip voor militairen die uit oorlogsgebied zijn teruggekeerd. Film was het afkijken waard ondanks de 2u en 38 minuten! Maar bleef mij boeien! Een echte aanrader.

Reviews

Anoniem
Een hartverscheurend verhaal wat een goed beeld geeft van de schade die oorlog toebrengt aan het individu. De film is nu en dan wat langdradig, maar dat heeft hij ook wel nodig om het verhaal helemaal te kunnen vertellen. Het acteerwerk is goed. Een veteraan die na 2 keer uitgezonden te zijn geweest, komt thuis tot de ontdekking dat hij zijn leven niet meer op de rit krijgt, slaat op een bepaald moment door en begaat een vreselijke misdaad.Van mij krijgt hij een dikke 7.
Louis
Een indrukwekkende film hoe PTSS uitwerkt in het leven. De wanhoop en treurnis spat ervan af, mede door de landschapsbeelden en muziek. De acteurs zetten de rollen authentiek neer. Op enige momenten had de film wat sneller mogen zijn, maar er zijn korte shots met meer dan voldoende lading. Een dikke 8.
loading