The Spy Who Dumped Me (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Audrey en Morgan zijn twee 30 something vriendinnen uit Los Angeles. Op een dag valt Audreys ex-vriend bij...
The Spy Who Dumped Me

The Spy Who Dumped Me

Actie Komedie
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 53 min

Audrey en Morgan zijn twee 30 something vriendinnen uit Los Angeles. Op een dag valt Audreys ex-vriend bij hen binnen met een bende meedogenloze huurmoordenaars op de hielen. Ongewild en onverwachts belandt het duo in een internationaal complot...

Hilarische dialogen Humoristisch Verrassend Vriendschap Snelle actie Huidig Europa

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Filip
super spieren doen me nog pijn van het lachen

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Karen
The spy who dumped me is een parodie op de spionagefilm. Audrey's (Mila Kunis) ex-vriend blijkt een CIA spion te zijn wat tot allerlei verwikkelingen leidt. Audrey en haar vriendin Morgan weten zich echter met vallen en opstaan op geheel eigenwijze te redden in de spionnenwereld. De film is minder oppervlakkig dan gedacht.Ze gaat bovenal over vriendschap en trouw blijven aan jezelf. Heeft feministische trekjes en is ook nog grappig met af en toe ingenieuze vondsten.
loading