Deja Vu (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na een afschuwelijke explosie op een veerboot in New Orleans, wordt de hulp ingeroepen van federal agent Doug Carlin...
Deja Vu

Deja Vu

Thriller Actie
8.00 Taal:Engels Jaar:2006 Duur:2 u 1 min

Na een afschuwelijke explosie op een veerboot in New Orleans, wordt de hulp ingeroepen van federal agent Doug Carlin (Washington) om bewijs te verzamelen. Carlin wordt van de crime scene meegenomen naar een ultrageheim overheidslab, van waaruit hij de mogelijkheid krijgt in het verleden te voorkomen dat deze misdaad plaats zal vinden. Hou je vast voor een explosieve en intrigerende sensatie die je keer op keer zult willen beleven.

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in

Reviews (1)

8.00/10.0
9
Anoniem
03-05-2014
Dit is een geweldige film. Een echte mind-twister! Voor liefhebbers van films waarin met tijd / tijdreizen gespeeld wordt is dit een must-see. Hoewel het tegelijk ook een goede, spannende actiefilm is. Zeer goed acteerwerk van Denzel Washington, zoals altijd wel eigenlijk. Je zit tijdens de film en na afloop echt hard na te denken en te praten met elkaar van "Hè??? hoe zit het nou... klopt het wel??". Ook goed dat er eens een keer geen clichébeeld van terrorisme gebruikt wordt. Tot slot, de film bevat mooie hints / metaforen voor het (christelijk) geloof. Aanrader!
loading