Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 2): In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.
×
Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 2)
In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (19)Harry Potter and the Deathly Hallows (Part 2)
Geschreven door: Anoniem
   06-03-2014
Nog niet gezien maar hij lijkt me leuk
Geschreven door: Anoniem
   21-07-2012
De allerlaatste film van de Harry Potter reeks. In deze film gaat Harry de eindstrijd aan met Voldemort. Een ontzettend gave film met hele mooie scènes en goed acteerwerk. Deze mooie, spannende en spectaculaire film moet je gezien hebben.
Geschreven door: Ferdinand
   15-02-2012
Mooie film jammer dat dit de laatste is
Geschreven door: Gilbert
   08-02-2012
Erg leuk en spannend goed slot.
Geschreven door: Al
   04-02-2012
Na een lange reeks van Harry Potter films is de laatste film zeker weer het kijken waard.
Je wordt weer meegenomen naar Zweinstein en weer getrakteerd op een behoorlijk avontuur vol spanning.
Als afsluiter van de hele reeks moet je hem zeker gezien hebben en de vraag blijft uiteraard zal Harry het avontuur overleven of wint Voldemort uiteindelijk de strijd?
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2012
Als je alle Harry Potters hebt gezien mag deze niet ontbreken. Die moet je gezien hebben.
Geschreven door: Frank
   17-01-2012
Best nog een vervolg op deze film! We kunnen er niet genoeg van krijgen.....
Geschreven door: Joep
   30-12-2011
Absoluut een mooi eind van deze serie, maar toch met een open eind. Wellicht ziet de schrijfster van deze boeken/film mogelijkheid voor een nieuwe film. Graag!!!
Geschreven door: Anoniem
   29-12-2011
Spannende film! Zeker moeite waard!
Geschreven door: Arie
   22-12-2011
Super leuke film(reeks), jammer dat zo'n idee weer moet aflopen. Ik heb er ontzettend van genoten. Het laatste boek in tweeën delen was een goed idee.
Geschreven door: Peter
   14-12-2011
Super film. Tijdens ziek zijn voor mijn zoon gekocht. Daar was hij erg blij mee. Hem niet gezien of gehoord tijdens de hele film.
Geschreven door: Jos
   06-12-2011
Samen met mijn kleinzoon hebben wij de trailer bekeken, dit was zeer interessant vooral de opnames waar honderden mensen bij betrokken zijn, en de snelheid waar dit mee gebeurde was fantastisch. Ikzelf heb alle boeken van Harry Potter gelezen, mijn kleinzoon is nu bij het vierde boek en heeft op school hierover zijn spreekbeurt gedaan, waarvoor hij een acht behaalde.
Geschreven door: Robert
   06-12-2011
Supervette film! Jammer dat de Harry Potter reeks stopt... Echt een goed vervolg!
Geschreven door: Alex
   06-12-2011
Je moet natuurlijk eerst deel 1 kijken... Het is jammer dat er met dit deel een einde komt aan zoveel jaar Harry Potter. Dit allerlaatste deel is geweldig spannend en een aanrader met een hoofdletter A.
Geschreven door: Anoniem
   03-12-2011
Een leuk vervolg op de vorige delen. Ook wat mij betreft de beste uit de reeks. Hij moet even op gang komen maar dat maakt de film er niet minder op. Misschien is hij daardoor inderdaad wel beter te volgen. Het einde is verrassend, niet zo voorspelbaar. Dus zeker een aanrader om te kijken, zeker als je de vorige delen ook gezien hebt. Acteurs hebben weer een knap staaltje acteer werk neer gezet. Toch jammer dat dit écht het einde is van de Harry Potter films. Film krijgt van mij een 9, door het goede acteer werk, de mooie effecten en de verhaallijn. Gewoon kijken dus!
Geschreven door: Jeroen
   26-11-2011
We hebben niet alle delen van de Harry Potter films gezien. Ondanks dat was het een heel goed te volgen verhaal. Er werd veel teruggegrepen naar details uit die films. Het was een spannende film, zelfs als losstaand deel.
Geschreven door: Yonna
   24-11-2011
Inderdaad een aanrader deze film. Het tempo ligt wat lager dan de eerdere delen. Maar daardoor niet minder spannend, juist beter te volgen.
Geschreven door: Anoniem
   23-11-2011
Leuke vermakelijke film.Toch nog een verrassende confrontatie aan het eind. Acteurs helemaal op dreef. Schitterende special effects en boven het gemiddelde van de reeks uitstekend camerawerk. De reeks is nu op een eind en op de juiste manier compleet uitgemolken. Op één of andere manier verwacht ik nog een nieuw deel.
Geschreven door: Anoniem
   22-11-2011
Wat mij betreft de beste in de Harry Potter reeks. Ik heb genoten van begin tot het eind. Als je alle films hebt gezien, geeft dat wel een extra dimensie aan de film.
De special effect zijn super en het tovenaarsgehalte is weer enorm. Prachtig dat iemand dit soort verhalen kan vertellen. En top dat iemand ze dan ook nog op deze manier kan verfilmen. Een vette aanrader.
Schrijf zelf een review
loading