The Last Son online kijken / downloaden: Massachusetts, 18 juli 1969. Terwijl de wereld thuis in spanning kijkt naar de lancering van Apollo 11, wordt op het eilandje Chappaquiddick een feest gegeven voor alle medewerkers die onder Robert Kennedy's presidentiŽle campagne gediend hadden. Na het verlaten van het feest ontsnapt Ted Kennedy ternauwernood aan de dood als zijn auto van een brug rijdt. Campagnemedewerker Mary Jo, die naast hem zat, verdrinkt. Wat lijkt op een tragisch ongeluk mondt al snel uit in een schandaal gebouwd op leugens en valse getuigenissen. - The Last Son
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Last Son
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Last Son

Massachusetts, 18 juli 1969. Terwijl de wereld thuis in spanning kijkt naar de lancering van Apollo 11, wordt op het eilandje Chappaquiddick een feest gegeven voor alle medewerkers die onder Robert Kennedy's presidentiŽle campagne gediend hadden. Na het verlaten van het feest ontsnapt Ted Kennedy ternauwernood aan de dood als zijn auto van een brug rijdt. Campagnemedewerker Mary Jo, die naast hem zat, verdrinkt. Wat lijkt op een tragisch ongeluk mondt al snel uit in een schandaal gebouwd op leugens en valse getuigenissen.
Waardering:
Acteurs: Kate Mara, Ed Helms, Jason Clarke
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!