ea4eb49329550caaa1d2044105223721
Killing Gunther online kijken / downloaden: Een docu-crew volgt een groep jonge, ongedisciplineerde huurmoordenaars die willen aantonen dat zij degene zijn die de meest beruchte huurmoordenaar allertijden genaamd Gunther om het leven brengen. Maar Gunther is ze steeds een stap voor en ziet het als een persoonlijke missie om hun leven tot een hel te maken. Het wordt uiteindelijk voor de groep jagers een race tegen de klok om Gunther uit te schakelen en daarmee te voorkomen dat ze juist zelf als prooi opgejaagd en gedood worden. - Killing Gunther
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Killing Gunther
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Killing Gunther

Een docu-crew volgt een groep jonge, ongedisciplineerde huurmoordenaars die willen aantonen dat zij degene zijn die de meest beruchte huurmoordenaar allertijden genaamd Gunther om het leven brengen. Maar Gunther is ze steeds een stap voor en ziet het als een persoonlijke missie om hun leven tot een hel te maken. Het wordt uiteindelijk voor de groep jagers een race tegen de klok om Gunther uit te schakelen en daarmee te voorkomen dat ze juist zelf als prooi opgejaagd en gedood worden.
Waardering:
Acteurs: Arnold Schwarzenegger, Hannah Simone, Bobby Moynihan
Categorie: Actie
Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!