Page Eight online kijken / downloaden: Johnny Worricker is een MI5-officier met een lange staat van dienst. Wanneer zijn baas en beste vriend Benedictus Baron plotseling overlijdt, laat hij een onverklaarbaar dossier achter dat een bedreiging vormt voor de stabiliteit van de organisatie. Ondertussen lijkt een toevallige ontmoeting tussen Johnny en zijn buurvrouw, de politieke activiste Nancy Pierpan, te mooi om waar te zijn. Johnny wordt gedwongen om zijn werk en zijn identiteit naast zich neer te leggen om de waarheid te ontdekken. - Page Eight
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Page Eight
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Page Eight

Johnny Worricker is een MI5-officier met een lange staat van dienst. Wanneer zijn baas en beste vriend Benedictus Baron plotseling overlijdt, laat hij een onverklaarbaar dossier achter dat een bedreiging vormt voor de stabiliteit van de organisatie. Ondertussen lijkt een toevallige ontmoeting tussen Johnny en zijn buurvrouw, de politieke activiste Nancy Pierpan, te mooi om waar te zijn. Johnny wordt gedwongen om zijn werk en zijn identiteit naast zich neer te leggen om de waarheid te ontdekken.
Waardering:
Acteurs: Rachel Weisz, Bill Nighy, Tom Hughes
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!