The Mercy online kijken / downloaden: Op zoek naar erkenning en geld om zijn noodlijdende bedrijf te redden, besluit amateur zeiler Donald Crowhurst mee te doen aan de Golden Globe Race, een non-stop solo zeilrace om de wereld. In oktober 1968 verlaat hij met een zelfgebouwde boot de haven, zijn vrouw en kinderen op de kade achterlatend. Al snel blijkt dat hij het avontuur volledig heeft onderschat. Zijn boot is niet zeewaardig en hij heeft veel te weinig ervaring. Om gezichtsverlies en een faillissement te voorkomen, neemt hij een besluit met verstrekkende gevolgen. - The Mercy
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Mercy

Op zoek naar erkenning en geld om zijn noodlijdende bedrijf te redden, besluit amateur zeiler Donald Crowhurst mee te doen aan de Golden Globe Race, een non-stop solo zeilrace om de wereld. In oktober 1968 verlaat hij met een zelfgebouwde boot de haven, zijn vrouw en kinderen op de kade achterlatend. Al snel blijkt dat hij het avontuur volledig heeft onderschat. Zijn boot is niet zeewaardig en hij heeft veel te weinig ervaring. Om gezichtsverlies en een faillissement te voorkomen, neemt hij een besluit met verstrekkende gevolgen.
Waardering:
Acteurs: Colin Firth, Rachel Weisz, David Thewlis
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!