Realms (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Twee Amerikaanse bankovervallers zijn in Bangkok op de vlucht voor de Thaise politie na een onverwachte crash. Hierbij...
Realms

Realms

Horror
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 27 min

Twee Amerikaanse bankovervallers zijn in Bangkok op de vlucht voor de Thaise politie na een onverwachte crash. Hierbij nemen zij lokale gijzelaars mee in hun toevlucht in een herenhuis. Terwijl de criminelen hun volgende zet plannen en de gijzelaars proberen te ontsnappen, beginnen ze zich te realiseren dat niemand veilig is voor het kwaad dat in het huis op de loer ligt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Realms aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Nicole
De film 'Realms', wat een slechte film. Ik had eerst de trailer gekeken en toen de film gehuurd. Helaas heeft de trailer niet aan de verwachtingen voldaan. Het begin begint veel belovend met lekker wat actie, maar na enkele minuten zakt het niveau van de film. Totaal niet spannend, schrikwekkend en de horror is ver te zoeken. Op het laatst wordt de 'clue' onthuld, waarna er nog een clue volgt en je het verhaal dus helemaal kwijt bent en niet meer weet waarover het nu precies gaat. Acteurs spelen niet overtuigend en visuele effecten zijn slecht. Jammer genoeg voor mij een grote flop!!
loading