Control Factor online kijken / downloaden: Lance is gelukkig getrouwd, totdat zijn leven overhoop wordt gehaald. Hij wordt bijna gedood en begint daarna een stem te horen in zijn hoofd. Deze stem vertelt hem zijn vrouw te vermoorden. Lance begint aan zichzelf te twijfelen en gaat op zoek naar een verklaring. Hij komt erachter dat de regering bezig is met een project waarmee de hersenen van de mens worden geprogrammeerd. Met hulp van agenten probeert Lance een eind te maken aan het duivelse project dat de vrijheid van de mens ontneemt. - Control Factor
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Control Factor
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Control Factor

Lance is gelukkig getrouwd, totdat zijn leven overhoop wordt gehaald. Hij wordt bijna gedood en begint daarna een stem te horen in zijn hoofd. Deze stem vertelt hem zijn vrouw te vermoorden. Lance begint aan zichzelf te twijfelen en gaat op zoek naar een verklaring. Hij komt erachter dat de regering bezig is met een project waarmee de hersenen van de mens worden geprogrammeerd. Met hulp van agenten probeert Lance een eind te maken aan het duivelse project dat de vrijheid van de mens ontneemt.
Waardering:
Acteurs: Tony Todd, Elizabeth Berkley, Adam Baldwin
Categorie: Actie
Science Fiction
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!