Born to be Blue online kijken / downloaden: In de jaren 50 was Chet Baker een van de beroemdste trompettisten ter wereld. Tegen de jaren 60 had hij geen succes meer, zijn carrière en privéleven lagen aan diggelen door zijn jarenlange verslaving. Born to be Blue vermengt op een creatieve manier feiten en fictie en aangedreven door Hawke z'n virtuoze vertolking ontvouwt de film zich op een kantelmoment in de jaren 60, wanneer Baker moeizaam een comeback probeert te maken, deels aangespoord door een passioneel liefdesavontuur met een nieuwe vlam. - Born to be Blue
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Born to be Blue
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Born to be Blue

In de jaren 50 was Chet Baker een van de beroemdste trompettisten ter wereld. Tegen de jaren 60 had hij geen succes meer, zijn carrière en privéleven lagen aan diggelen door zijn jarenlange verslaving. Born to be Blue vermengt op een creatieve manier feiten en fictie en aangedreven door Hawke z'n virtuoze vertolking ontvouwt de film zich op een kantelmoment in de jaren 60, wanneer Baker moeizaam een comeback probeert te maken, deels aangespoord door een passioneel liefdesavontuur met een nieuwe vlam.
Waardering:
Acteurs: Ethan Hawke, Carmen Ejogo, Tony Nappo
Categorie: Documentaire
Muziek
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!