Oh Lucy! online kijken / downloaden: Setsuko vindt haar leven niet veel bijzonders. Dan gaat ze op Engelse les. Haar leraar John onderwijst er niet alleen de taal, maar laat zijn Japanse studenten ook kennismaken met de Westerse cultuur. Met een pruik transformeert hij Setsuko in Lucy. Setsuko valt als een blok voor haar leraar. Als hij plotseling verdwijnt, gaat ze naar hem op zoek waardoor ze Tokio verlaat voor CaliforniŽ. In een onbekende wereld van tattooshops en morsige motels probeert Setsuko de droom van Lucy in leven te houden. - Oh Lucy!
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Oh Lucy!

Setsuko vindt haar leven niet veel bijzonders. Dan gaat ze op Engelse les. Haar leraar John onderwijst er niet alleen de taal, maar laat zijn Japanse studenten ook kennismaken met de Westerse cultuur. Met een pruik transformeert hij Setsuko in Lucy. Setsuko valt als een blok voor haar leraar. Als hij plotseling verdwijnt, gaat ze naar hem op zoek waardoor ze Tokio verlaat voor CaliforniŽ. In een onbekende wereld van tattooshops en morsige motels probeert Setsuko de droom van Lucy in leven te houden.
Waardering:
Acteurs: Josh Hartnett, Shinobu Terajima, Kaho Minami
Categorie: Drama
Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!