Blue Iguana online kijken / downloaden: Eddie en Paul, twee ex-bajesklanten en boezemvrienden slijten hun dagen in voorwaardelijke vrijheid, zwoegend in een New Yorkse eettent. Hun leven zit in het slop tot de Engelse advocate Katherine hen voorstelt om in Londen een onschatbare edelsteen te gaan stelen, de Blue Iguana. Hun grootste zorg is echter niet hoe ze de heist van de eeuw zullen waarmaken, maar de concurrentie van een psychotische misdaadbaas. De zaak wordt er niet makkelijker op wanneer ook Cupido zich met de zaak gaat bemoeien. - Blue Iguana
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Blue Iguana
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Blue Iguana

Eddie en Paul, twee ex-bajesklanten en boezemvrienden slijten hun dagen in voorwaardelijke vrijheid, zwoegend in een New Yorkse eettent. Hun leven zit in het slop tot de Engelse advocate Katherine hen voorstelt om in Londen een onschatbare edelsteen te gaan stelen, de Blue Iguana. Hun grootste zorg is echter niet hoe ze de heist van de eeuw zullen waarmaken, maar de concurrentie van een psychotische misdaadbaas. De zaak wordt er niet makkelijker op wanneer ook Cupido zich met de zaak gaat bemoeien.
Waardering:
Acteurs: Sam Rockwell, Phoebe Fox, Ben Schwartz
Categorie: Actie
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!