Freaky Friday online kijken / downloaden: NEDERLANDS GESPROKEN. Ellie en haar moeder Katherine hebben vaak ruzie. Terwijl Katherine zich klaar maakt om te trouwen, lopen de spanningen hoog op. Hun grootste wens is dat ze voor één dag van plek wisselen, zodat de ander begrijpt wat ze doormaken. Maar kijk uit wat je wenst. Tijdens een ruzie breken ze per ongeluk een zandloper en komen vervolgens in elkaars schoenen te staan. Ellie zal als haar moeder de bruiloft moeten voorbereiden en Katherine zal als tienermeisje weer naar school moeten. Zullen ze elkaar dan eindelijk leren begrijpen? - Freaky Friday
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Freaky Friday
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Freaky Friday

NEDERLANDS GESPROKEN. Ellie en haar moeder Katherine hebben vaak ruzie. Terwijl Katherine zich klaar maakt om te trouwen, lopen de spanningen hoog op. Hun grootste wens is dat ze voor één dag van plek wisselen, zodat de ander begrijpt wat ze doormaken. Maar kijk uit wat je wenst. Tijdens een ruzie breken ze per ongeluk een zandloper en komen vervolgens in elkaars schoenen te staan. Ellie zal als haar moeder de bruiloft moeten voorbereiden en Katherine zal als tienermeisje weer naar school moeten. Zullen ze elkaar dan eindelijk leren begrijpen?
Waardering:
Acteurs: Cozi Zuehlsdorff, Heidi Blickenstaff, Ricky He
Categorie: Familie
Muziek

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!