Bleeding Steel online kijken / downloaden: Genetica-onderzoeker Dr. James is in levensgevaar omdat zijn werk het lot van de wereld kan veranderen. Politieagent Lin en zijn team moeten hem in veiligheid brengen. Als ze worden overvallen door gemaskerde huurlingen met futuristisch uitziende wapens, sterft de onderzoeker. Dertien jaar later verschijnen Dr. James' verloren onderzoeksresultaten plotseling in een boek genaamd Bleeding Steel, en dat is reden genoeg voor Lin om zijn oude werk weer op te pakken. - Bleeding Steel
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Bleeding Steel
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Bleeding Steel

Genetica-onderzoeker Dr. James is in levensgevaar omdat zijn werk het lot van de wereld kan veranderen. Politieagent Lin en zijn team moeten hem in veiligheid brengen. Als ze worden overvallen door gemaskerde huurlingen met futuristisch uitziende wapens, sterft de onderzoeker. Dertien jaar later verschijnen Dr. James' verloren onderzoeksresultaten plotseling in een boek genaamd Bleeding Steel, en dat is reden genoeg voor Lin om zijn oude werk weer op te pakken.
Waardering:
Acteurs: Jackie Chan, Show Lo, Na-Na OuYang
Categorie: Actie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!