7 Days in Entebbe (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De film gaat over de waargebeurde Operatie Entebbe, een antiterroristische gijzelaar-reddingsoperatie die in de...
7 Days in Entebbe

7 Days in Entebbe

Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 43 min

De film gaat over de waargebeurde Operatie Entebbe, een antiterroristische gijzelaar-reddingsoperatie die in de nacht van 3 op 4 juli 1976 werd uitgevoerd in Oeganda op Entebbe International Airport. Het Israëlische defensieleger probeerde burgers te bevrijden uit een vliegtuig dat een week lang gekaapt werd door Duitse en Palestijnse terroristen. In totaal kwamen 56 mensen om, onder wie zeven kapers en de broer van de huidige Israëlische president Benjamin Netanyahu.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om 7 Days in Entebbe aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Wanneer een vliegtuig van Parijs naar Israel wordt gekaapt door een groepering die de palestijnen wil helpen, gaat er een hele molen van diplomatie ad gang. Het vliegtuig landt in Oeganda, dat samenwerkt met de kapers. Israël wilt onderhandelen maar doet ook een geheime bevrijdingsoperatie. Zeker geen slechte film en het feit dat je nr een echte gebeurtenis kijkt help, mr op zich zit er weinig diepgang in de characters, je voelt ook niet echt de sfeer van bang zijn. Weinig actie dus eerder rustige film ondanks het thema. Weet niet voor wie het een promo film is, Palestijnen of Israël?
loading