The Cured online kijken / downloaden: Jaren nadat het Maze Virus, dat mensen verandert in moordlustige zombies, de wereld teisterde, is er eindelijk een geneesmiddel gevonden. De ooit ge´nfecteerde zombies vinden alleen niet echt hun plek terug in de maatschappij. Ook Senan Browne wordt achtervolgd door de vreselijke dingen die hij heeft gedaan toen hij ge´nfecteerd was. Wanneer hij terugkeert naar de weduwe van zijn broer, Abbie, dreigt de wereld opnieuw in chaos te vervallen. - The Cured
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Cured

Jaren nadat het Maze Virus, dat mensen verandert in moordlustige zombies, de wereld teisterde, is er eindelijk een geneesmiddel gevonden. De ooit ge´nfecteerde zombies vinden alleen niet echt hun plek terug in de maatschappij. Ook Senan Browne wordt achtervolgd door de vreselijke dingen die hij heeft gedaan toen hij ge´nfecteerd was. Wanneer hij terugkeert naar de weduwe van zijn broer, Abbie, dreigt de wereld opnieuw in chaos te vervallen.
Waardering:
Acteurs: Ellen Page, Tom Vaughan-Lawlor, Sam Keeley
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!