The Death of Stalin (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat Josef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van...
The Death of Stalin

The Death of Stalin

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 42 min

Nadat Josef Stalin op een ochtend in maart 1953 bewusteloos wordt aangetroffen, reageert de resterende top van de Communistische Partij als verlamd. Niemand durft er een dokter bij te halen, wat ook lastig is, want Stalin heeft al zijn dokters laten verbannen. Twee dagen later wordt hij dood verklaard. In het machtsvacuüm dat ontstaat, probeert iedereen vooral zijn eigen hachje te redden. Het gekonkel en de machtsspelletjes in het Kremlin draaien op volle toeren. Een hilarische strijd om de macht is begonnen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Death of Stalin aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Geert
Wanneer Stalin sterft gaat er een hele machine aan het werk om alles stil te houden, alles te regelen, het dan tijdig bekend te maken en de opvolging te garanderen. Het comité beslist alles maar de onenigheid onder de leden is te groot om het dreigende conflict op te lossen. It is lonely at the top. Geen uitbundige comedy maar de manier waarop men alles afhandelt en de interne ruzies zijn hillarisch. Palin en Buscemi zijn geweldig, ook de anderen zijn goed gecast. Leuk verhaal dat de battle to power goed in beeld brengt en de georkestreerde chaos is geweldige cinema.
loading