Revenge (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een les voor drie rijke, getrouwde en gewelddadige mannen; neem nooit je minnares mee op je jaarlijkse weekendje weg met...
Revenge

Revenge

Actie Thriller
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 44 min

Een les voor drie rijke, getrouwde en gewelddadige mannen; neem nooit je minnares mee op je jaarlijkse weekendje weg met de mannen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Revenge aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Barbara
Drie jonge heren die allemaal getrouwd zijn komen jaarlijks bij elkaar voor een jachtwedstrijd midden in de woestijn. Èen van de heren neemt voor 1 keer een aantrekkelijk jonge dame mee. De dame trekt de aandacht van de andere 2 heren. En dan wordt de jachtwedstrijd niet waar het voor bedoeld is. De film is best wel heel spannend. Maar vind de film op het laatst toch een beetje te bloederig. Hoewel het plot voorspelbaar is blijft de film evengoed wel de moeite waard om naar te kijken.
loading