Life of the Party online kijken / downloaden: Als haar man haar plotseling dumpt, zet de toegewijde huisvrouw Deanna spijt om in een nieuwe kans door terug naar school te gaan... en komt bij haar dochter in de klas, die niet helemaal wild is van het idee. Deanna -nu Dee Rock- wordt steeds assertiever en stort zich halsoverkop in het campusleven. Ze omhelst op haar eigen manier de vrijheid, plezier en jonge aanbidders, en vindt haar ware zelf in een onverwacht laatste schooljaar. - Life of the Party
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Life of the Party
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Life of the Party

Als haar man haar plotseling dumpt, zet de toegewijde huisvrouw Deanna spijt om in een nieuwe kans door terug naar school te gaan... en komt bij haar dochter in de klas, die niet helemaal wild is van het idee. Deanna -nu Dee Rock- wordt steeds assertiever en stort zich halsoverkop in het campusleven. Ze omhelst op haar eigen manier de vrijheid, plezier en jonge aanbidders, en vindt haar ware zelf in een onverwacht laatste schooljaar.
Waardering:
Acteurs: Melissa McCarthy, Matt Walsh, Molly Gordon
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!