The Last Fight online kijken / downloaden: Marloes Coenen is een superster en pionier in de wereld van Mixed Martial Arts. Zij is in de herfst van haar carrière beland, maar dwingt zichzelf om nog voor een laatste keer voor een titelgevecht te gaan en wereldkampioen te worden. Wat drijft een mens om een ander mens zo doelgericht tegen de grond te willen slaan? Hoe groot zijn de offers die Marloes moet brengen, hoeveel kan haar lichaam aan? En wacht haar aan het einde de triomf of de teleurstelling? - The Last Fight
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Last Fight
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Last Fight

Marloes Coenen is een superster en pionier in de wereld van Mixed Martial Arts. Zij is in de herfst van haar carrière beland, maar dwingt zichzelf om nog voor een laatste keer voor een titelgevecht te gaan en wereldkampioen te worden. Wat drijft een mens om een ander mens zo doelgericht tegen de grond te willen slaan? Hoe groot zijn de offers die Marloes moet brengen, hoeveel kan haar lichaam aan? En wacht haar aan het einde de triomf of de teleurstelling?
Waardering:
Acteurs: Marloes Coenen
Categorie: Documentaire
Nederlandstalig
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!