Double Trouble (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bill Kincaid heeft het gemaakt. Als filosoof heeft hij bestsellers geschreven, zijn studenten hangen aan zijn...
Double Trouble

Double Trouble

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 40 min

Bill Kincaid heeft het gemaakt. Als filosoof heeft hij bestsellers geschreven, zijn studenten hangen aan zijn lippen en de universiteit wil hem zijn eigen faculteit geven. Maar dan krijgt Bill een telefoontje: zijn tweelingbroer Brady is overleden. Hij vliegt naar zijn geboortestad, op het platteland van Oklahoma, om de begrafenis bij te wonen. Eenmaal aangekomen blijkt hij erin te zijn geluisd. Bill wordt gedwongen mee te helpen aan een krankzinnig plan om de lokale drugsbaas een hak te zetten. Het duurt niet lang of de lijken stapelen zich op. Hoe gaat Bill zich uit deze situatie redden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Double Trouble aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Zwartgallige komedie, maar wel een die doordacht is en goed geacteerd is. Edward Norton is subliem en het verhaal is een complexe mix van hilariteit, droevige en vertederende momenten. Zeer goede film met een origineel tintje en verrassend plot!

Reviews

Johan
Een onderhoudende film. Luchtig, maar toch met een boodschap. Een andere Norton dan gewoonlijk, maar eens leuk om te zien. Voor wie even een film wil zien zonder zware hersenspinsels. Soms komisch, soms lief. Voor elk wat wils.
Anoniem
Als je een komedie verwacht, dan is dat niet deze film. Op bepaalde punten is de film zelfs morbide. Toch kan je in bepaalde situaties heerlijk glimlachen om het samenspel van de hoofrolspeler(s)!
Anoniem
Topacteur. Zorgt vaak automatisch voor goede films. Zo ook in dit geval. Verrassend. Leuk begin, einde ietwat teleurstellend. Leuk (geen goed!) verhaal, geen topfilm, maar beslist aan te raden.
jochem
Een komedie is het in mijn ogen echt niet. Maar dat wil niet zeggen dat het een slechte film is. Het verhaal is redelijk en de acteer prestaties goed. Het is niet helemaal mijn film, maar ik kan me voorstellen dat er genoeg mensen zijn die er met veel plezier naar kijken.
Ilana
Het begin belooft een komische film, maar uiteindelijk zit er toch een redelijk serieus verhaal achter. Zeer goed geacteerde dubbelrol van Edward Norton!
Ron
Edward Norton op z'n best. Mooi staaltje van dubbelrol. Ietwat komische film met meerwaarde. Amerika zoals het is.
loading