Tomb Raider (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lara Croft, de fel onafhankelijke dochter van een vermiste avonturier, werkt als fietskoerier en is met allerlei vage...
Tomb Raider

Tomb Raider

Actie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 53 min

Lara Croft, de fel onafhankelijke dochter van een vermiste avonturier, werkt als fietskoerier en is met allerlei vage projecten bezig. Ze besluit haar vader te gaan zoeken waarbij ze zichzelf buiten haar grenzen duwt. Wanneer ze zichzelf bevindt op het eiland waar haar vader verdween, trekt ze onbedoeld de aandacht van de vijand van haar vader.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Tomb Raider aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Lara denkt aan haar vader en weigert te geloven dat hij dood is. Bij het ondertekenen van de overname van haar vaders goederen, ontdekt ze een puzzel. Ze besluit de puzzel op te lossen en haar vader te gaan zoeken. Een hele leuke avonturenfilm, waarbij de spanning zich opbouwt en je ziet een jong meisje gaandeweg zelfvertrouwen kijken. Echt het kijken waard.

Reviews

Driekus
Geen hele slechte film, maar absoluut geen Tomb Rader waard !
loading