Beast of Burden online kijken / downloaden: Ex-straaljagerpiloot Sean Haggerty's jonge vrouw Jen is ernstig ziek. De noodzakelijke behandeling kunnen ze niet betalen. Hij maakt een wanhopige beslissing en neemt een riskante smokkelklus aan voor het meest gewelddadige drugskartel in Noord Ún Zuid Amerika. De ziekelijk fanatieke DEA agent Bloom ontdekt de plannen en chanteert Sean om de kartelleiders te verraden. Het kartel op zijn beurt stuurt de huurmoordenaar Mallory op Jen af om Sean te chanteren alsnog de klus te klaren. - Beast of Burden
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Beast of Burden
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Beast of Burden

Ex-straaljagerpiloot Sean Haggerty's jonge vrouw Jen is ernstig ziek. De noodzakelijke behandeling kunnen ze niet betalen. Hij maakt een wanhopige beslissing en neemt een riskante smokkelklus aan voor het meest gewelddadige drugskartel in Noord Ún Zuid Amerika. De ziekelijk fanatieke DEA agent Bloom ontdekt de plannen en chanteert Sean om de kartelleiders te verraden. Het kartel op zijn beurt stuurt de huurmoordenaar Mallory op Jen af om Sean te chanteren alsnog de klus te klaren.
Waardering:
Acteurs: Daniel Radcliffe, Pablo Schreiber, Grace Gummer
Categorie: Drama
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!