The Post (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote...
The Post

The Post

Drama
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 51 min

Een meeslepend verhaal over de onwaarschijnlijke samenwerking tussen de eerste vrouwelijke uitgever van een grote Amerikaanse krant, Katherine Graham en redacteur Ben Bradlee van The Washington Post. Ze zijn genoodzaakt al hun meningsverschillen aan de kant te schuiven in hun strijd tegen de concurrent The New York Times om als eerste geheime overheidsdocumenten te onthullen die drie decennia en vier Amerikaanse presidenten overspande. Ze riskeren daarmee niet alleen hun carrière, maar ook hun vrijheid en het voortbestaan van The Washington Post.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Post aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Karen
Bijzonder historisch drama met Meryl Streep (Kay Gramham) en Tom Hanks (Ben Bradlee) in de hoofdrollen. De film gaat over de persvrijheid, actueel toen (70er jaren) en nu. Een tweede thema is het belang en geschiedenis van emancipatie van vrouwen. Kay is de eerste vrouwelijke uitgever van een belangrijke krant: de Washington Post. Al met al een onderhoudende geschiedenisles van Spielberg met een mooie rol van Streep.
loading