The Resident (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nadat de mooie en getalenteerde arts Juliet (Hillary Swank) weg is gegaan bij haar overspelige echtgenoot, begint ze...
The Resident

The Resident

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 28 min

Nadat de mooie en getalenteerde arts Juliet (Hillary Swank) weg is gegaan bij haar overspelige echtgenoot, begint ze een nieuw leven in Brooklyn. Ze vindt een prachtig appartement wat bijna te mooi om waar te zijn lijkt. Zelfs de huurbaas Max (Jeffrey Dean Morgan) is charmant en behulpzaam. Maar dan begint haar een angstig gevoel te bekruipen. Het voelt alsof iemand haar continu in de gaten houdt...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Resident aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Piet
Deze film houdt je vanaf het begin tot einde gevangen in een klassiek kat en muis spel.

Reviews

Maaike
De clou is al snel verraden, maar op zich blijft hij wel spannend. Ik had hem echter beter verwacht, hoewel Jeffrey Dean Morgan nooit een straf is om naar te kijken ;-)
Anoniem
Ondanks dat de film hier en daar wat voorspelbaar is, is het absoluut een aanrader.
Anoniem
Een echte klassieker onder de thrillers. De spanning wordt langzaam tot een hoogtepunt opgevoerd.
Hennie
Ik vond dit een spannende film. Soms wel een beetje voorspelbaar, maar toch een aanrader!
Rick
Best een aardige thriller, maar geen meesterwerk. Dit is eigenlijk zo'n soort film die je al zo vaak hebt gezien, maar ook heel vermakelijk is en op sommige momenten ook best spannend. Er zitten geen verrassende plotwendingen in, dus hij is best wel voorspelbaar. Het einde is redelijk spannend. Een pluspunt voor de film is topactrice Hilary Swank die met haar acteerkunsten de film naar een hoger niveau brengt.
Geen slechte film, maar ook geen goede film. Dus een 6.
Danielle
Spannende film! Beetje voorspelbaar soms, maar toch heerlijk om naar te kijken. Zitten wel schrikmomentjes in en de spanning zorgt voor een prima geheel.
Herman
Nadat we thuis samen de trailer op onze nieuwe tv hadden gekeken via meJane.com waren we meteen verkocht en hebben we de film online besteld en bekeken 's avonds. Leuke film met soms "schrik-momenten"... Had er ondanks alles iets meer van verwacht. Wel leuk om gezien te hebben. Ik had deze wel liever in 3D gezien.
Anoniem
Aardige thriller, niet echt verrassend.
Anoniem
Verhaal is heel snel duidelijk. Cliché verhaal, weinig inhoud.
Spanning zit er soms wel in. Een film om geen 2de keer te bekijken, niet aan te raden.
Anoniem
Wel een aardige film, maar hij is redelijk voorspelbaar. Kijkt wel lekker weg.
Henk
Best een goede film, er had iets meer spanning ingebouwd kunnen worden. De clou van het verhaal is al vrij snel duidelijk, desalniettemin een film die aardig wegkijkt.
Mischa
Best een aardige film, kijkt lekker weg!
André
Spannend en ook wel wat voorspelbaar. Prima zaterdagavond-movie.
Anoniem
Leuke film
Anoniem
Niet de trailer kijken! Wanneer je die gezien hebt is er niets meer aan. Anders wel ok.
Anoniem
Al te snel krijg je door hoe het verhaal in elkaar zit. En dat is jammer. Wel een leuke film maar het kon beter.
Ilana
Beetje voorspelbaar verhaal in de trant van Sliver (Sharon Stone), maar minder spannend helaas. Geen hele slechte film, maar had er meer van verwacht.
Anoniem
Slap en lang begin. Redelijke 2de helft met wat meer actie en een vreemd einde.
Stefan
Het verhaal is goed opgezet, verhaal begint prima en blijft ook lang spannend. Het einde is inderdaad een beetje een teleurstelling en is mijn inziens eigenlijk net een kwartiertje te vroeg afgelopen. Jammer voor een film die best het kijken waar is geweest.
Marjon
Op zich een leuke film. Wel een voorspelbaar verhaal. Had meer spanning in mogen zitten met wat leuke onverwachte wendingen. Wel een leuke film voor een avondje bankhangen wanneer er niks leuks op de televisie te zien is.
Renee
Op zich een spannend verhaal, maar geen leuk verhaal en het einde is al helemaal teleurstellend. Geen aanrader.
Anoniem
Deze film vond ik een beetje saai in het begin. Komt niet echt op gang. Het is een voorspelbaar verhaal. Misschien hadden er wat meer backflashes in het verhaal terug moeten komen om dit verhaal toch tot verrassend einde te brengen. Maar dit is mijn oordeel, ieder voor zich dus. Deze film krijgt van mij een matige voldoende.
DINESH
Beetje langdradige film, maar op zich wel spannend.
Amanda
Goede film om samen op een regenachtige dag te kijken.
Anoniem
Geen vervelende film om naar te kijken, beetje thriller.
Anoniem
Helaas slaat deze film de plank mis. Omdat Hilary Swank erin mee speelt, had ik er toch wel iets van verwacht. Geen enkel moment is de film spannend, ook het einde is precies zoals je verwacht. Een beetje jammer.
loading