How Do You Know (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lisa's leven wordt overhoop gegooid wanneer haar enige passie abrupt wordt weggerukt. Ze stort zich in een...
How Do You Know

How Do You Know

Drama Romantiek Komedie
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 56 min

Lisa's leven wordt overhoop gegooid wanneer haar enige passie abrupt wordt weggerukt. Ze stort zich in een affaire met Matty, een profhonkballer en een egoïstische ladies man. George heeft van zijn leven een ware puinhoop gemaakt en wordt achtervolgd door grote problemen met zijn vader en de wet. Wanneer Lisa en George elkaar op de ergste dag van hun leven ontmoeten, lijken hun kansen te keren.

Zelfreflectie Emotioneel Dramatisch Zelfontdekking Close-ups Hedendaags Intieme settings

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een heerlijke film met snelle dialogen en minder voorspelbaar dan de 'gewone' romantische comedy. Veel chemie tussen de acteurs in een film met een goed verhaal.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Een heerlijke zondagmiddag-feel-good-film.
Eline
Ik had zin in een ontspannende film en daarom heb ik deze gekozen. Een heerlijke weg-kijk-film. Sommige stukjes waren wel wat langdradig, en heb me wel goed kunnen in leven. Ik vond alleen die zwangere secretaresse niets toevoegen aan de film. Ik geef de film een 7.
Anoniem
Middelmatige romantische komendie. Zeker een voorspelbaar verhaal. Voor de ontspanning is deze film toch wel leuk om te kijken. Deze film is een typische thuis-kijk-film met vriendinnen op de bank. Deze film scoort bij mij een 6!
Remco
Wat merkwaardige hoofdrolspelers in deze film. Wat het vooral lastig maakt dat alle drie de hoofdrolspelers niet echt "likeable" zijn en je dus nooit helemaal meeleeft. Hierdoor wordt de film nooit echt romantisch en de grappen zijn te mager om de film goed te doen scoren.
Anoniem
Waardeloos, niet grappig en erg langdradig! Geen aanrader, zonde van het geld!
Gerhardus
Een leuke film, alleen soms erg saai omdat het soms zo voorspelbaar was en maar niet opschoot. Maar wel leuk om eens een keer te kijken.
Anoniem
Saai en traag. Er gebeurt niet veel.
Het bewijs dat alleen met goede acteurs de film nog niet gemaakt is. Geen aanrader.
Korné
Niet een heel verrassende film, eigenlijk 1 waar er 1000 van zijn gemaakt. Toch wel vermakend en leuk als je van dit genre houdt. Toch wel aan te bevelen.
judith
Ja, leuke film voor een keertje, echt veel humor moet je niet verwachten. Een echte Amerikaanse film, wij zijn te nuchter voor zo'n verhaallijn.
Mila
De film was anders dan verwacht. Geen typisch Amerikaanse romantische comedy. Personages ontwikkelen zich niet tot een perfect persoon. Verder is het een weg kijk film, enigszins oppervlakkig. Humor ontbreekt zeker niet.
Marcia
Deze film was zo teleurstellend! Ik kende de film al niet, maar na het zien van de trailer en de cast dacht ik: Yeah dit wordt lachen! Maar helaas...De film begon al vaag en was onsamenhangend en ging mijns inziens eigenlijk nergens over. Aan de acteurs ligt het op zich niet, het script was gewoon slecht! Heel erg jammer en echt zonde van mijn tijd.
Aileen
Leuke feel-good-movie. Voorspelbaar? Euh ja! Maar wel een leuke film voor de ontspanning en toch min of meer herkenbare fragmenten. Jammer dat deze film ondanks haar topcast niet in de bioscoop heeft gedraaid. Duidelijk te zien dat het van de zelfde makers komt als "As Good As it Gets".
loading