Black Panther (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Marvel's Black Panther volgt het verhaal van T'Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van...
Black Panther

Black Panther

Actie Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 2 u 9 min

Marvel's Black Panther volgt het verhaal van T'Challa, die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen. Zijn moed als koning wordt alleen op de proef gesteld door een heftig conflict met een oude vijand, dat niet alleen het lot van Wakanda, maar ook van de rest van de wereld in gevaar brengt. Geconfronteerd met verraad en gevaar moet de jonge koning zijn bondgenoten verenigen en zijn krachten inzetten om vijanden te verslaan en de veiligheid van zijn volk te waarborgen.

Actiefilm Actievol Erfgoed Futuristisch Wakanda

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Cees
Slechte film heel traag heb echt mijn best gedaan om hem verder te kijken maar was niet doorheen te komen . Zonde van mijn tijd en geld
loading