Wonder Wheel online kijken / downloaden: Wonder Wheel vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren 50. Ginny is een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice en werkt inmiddels als serveerster in een visrestaurant. Humpty is Ginnys onbehouwen echtgenoot. Mickey is een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina is de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader. - Wonder Wheel
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Wonder Wheel
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Wonder Wheel

Wonder Wheel vertelt het verhaal van vier met elkaar verstrengelde levens te midden van de drukte in een pretpark op Coney Island, New York in de jaren 50. Ginny is een melancholische, nogal emotionele voormalig actrice en werkt inmiddels als serveerster in een visrestaurant. Humpty is Ginnys onbehouwen echtgenoot. Mickey is een jonge en knappe badmeester die ervan droomt toneelschrijver te worden en Carolina is de van Humpty vervreemde dochter die zich voor gangsters schuilhoudt in het appartement van haar vader.
Waardering:
Acteurs: Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!