The Commuter (2018) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zoals elke dag na het werk, neemt Michael MacCauley de trein naar huis. Maar vandaag zal zijn route een andere...
The Commuter

The Commuter

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2018 Duur: 1 u 41 min

Zoals elke dag na het werk, neemt Michael MacCauley de trein naar huis. Maar vandaag zal zijn route een andere wending nemen. Nadat hij een telefoontje ontvangt van een mysterieuze vreemdeling, wordt hij gedwongen om een verborgen passagier op de trein te identificeren voor de laatste halte. Terwijl hij vecht tegen de klok om de puzzel op te lossen, zit hij gevangen in een verschrikkelijke spiraal; een samenzwering die een zaak van leven of dood wordt voor hem en voor alle andere passagiers!

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Commuter aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Barbara
Wij zijn Liam Neeson fans, dus misschien niet een geheel onbevooroordeelde review. We konden deze film destijds helaas niet in de bios kijken dus we zaten al een tijdje te wachten totdat ie bij MeJane zou komen. Ook dit is weer een fijne actiethriller. Het verhaal komt wat langzaam op gang. Maar na een mysterieus gesprekje met een dame komt de spanning er goed in. Leker wegkijkende actiethriller, zeker niet de minste van Neeson. Aanrader!.
loading