Pizza Maffia (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Pizzamaffia vertelt het verhaal van Ibrahim en zijn neef Illias. Iedereen kent ze als Bram en Haas, de twee snelste...
Pizza Maffia

Pizza Maffia

Actie Drama
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 1 u 22 min

Pizzamaffia vertelt het verhaal van Ibrahim en zijn neef Illias. Iedereen kent ze als Bram en Haas, de twee snelste koeriers van pizzeria Novara. De twee jongens zijn onafscheidelijk. De pizzeria is eigendom van Brams vader, maar sinds hij met een hernia thuis zit, runt oom Faris de tent. Faris, de vader van Haas, is een geboren pizzabakker en de bestellingen vliegen dan ook de deur uit. Toch blijken de inkomsten tegen te vallen. De vader van Bram verdenkt zijn broer ervan dat hij geld achterhoudt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Pizza Maffia aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
menno
Leuke film voor de jeugd!

Reviews

Anoniem
Leuke Nederlandse familiefilm om met het hele gezin te kijken. Als volwassene alleen zou ik hier niet naar kijken. Maar met de kinderen (circa 10 jaar) op de bank prima.
Sabina
Er zijn weinig leuke komediefilms door Nederland gemaakt maar deze is erg leuk. Komt veel in voor familiebanden, vrienden, en vriendjes en vriendinnetjes. Er leuke film.
Alex
Een hele leuke Nederlandse film....aardig verhaal en leuk verfilmd.. is een goede film voor de leeftijdsgroep van 10 tot 18 jaar.. maar ook voor de volwassenen. Beetje spannend, soms komisch en niet saai.
Mariette
Niet erg hoogstaande film, maar ik had dit ook niet verwacht. Op zich wel een leuk verhaal en makkelijk weg te kijken. Voornamelijk het stuntwerk vond ik erg goed gedaan. Deze film geeft goed de verhoudingen weer van de Turkse gemeenschap onderling. Gewoon lekker zonder nadenken deze film kijken met een bak popcorn op schoot!
Rahiela
Goede film.
Emil
Het boek was goed maar de film was veel slechter.
Carmen
Erg voorspelbare film met ongeloofwaardige acties. Het enige positieve was het acteerwerk.
rob
Geinige film. Vooral als je in Den Haag woont.
Wouter
De trailer was leuk, de film zelf is wel erg ongeloofwaardig. Ondanks het goede acteerwerk van de acteurs is het geen film die boeit. We hebben hem zelfs niet afgekeken.
Anoniem
Vermakelijke film met veel actie. De humor is wat flauw en het verhaal vrij cliché, maar het is een sympathieke film die prima wegkijkt. Erg verrassend waren de acteerprestaties van Hakim Traidia, beter bekend als de mimespeler uit Sesamstraat. Leuk om ontspannen te kijken. Verwacht geen ingewikkeld drama, maar anderhalf uur vermaak met popcorn op schoot.
Joyce
Slechte voorspelbare film met een eeuwenoud Kain en Abel idee. Leuk is dat het hier in de buurt gefilmd is en wij daar nooit iets van gemerkt hebben, maar wij ons wel afvroegen wanneer die Pizzeria Navaro eindelijk eens open zou gaan.
Alexander
Aardige film voor de jeugd, over ruzie binnen een Marokkaanse familie en het daaruit voortkomend conflict tussen twee elkaar beconcurrerende pizzeria's. De actiescènes zien er absoluut niet slecht uit. Mamoun Elyounoussi, de jonge acteur die "Haas" speelt, vind ik grandioos...
Anoniem
Dit is echt een geweldig leuke film die je echt gezien moet hebben. De film geeft een leuk inzicht in de mix van de Marokaanse en de Nederlandse cultuur. Ook zit er voldoende humor in de film en is het verhaal goed. En dat voor een Nederlandse film!
Seio
Mijn zoon [ 12 jaar ] was zeer enthousiast over deze film, zelf vond ik er niet veel aan. De personages zijn wel echt van deze tijd, maar ik weet niet of de realiteit ook zo is. Hebben ons wel vermaakt met deze film maar vinden het geen echte aanrader.
Anoniem
Leuke jongeren film, met een kijk in het snelle leven, maar met nuttige lessen over opgroeien en ouder worden. Zeer geschikt voor pubers.
Anoniem
Echt een hele leuke Nederlandse film.
loading