Clapton: Life in 12 Bars online kijken / downloaden: In zijn eigen woorden praat Eric Clapton over zijn traumatische jeugd, zijn moeilijke strijd met drugs en alcohol, het verlies van zijn zoon en hoe hij altijd zijn innerlijke kracht en genezing vond in de muziek. De documentaire bevat ook uitgebreide interviews met Clapton zelf, samen met zijn familie, vrienden, muzikale medewerkers, tijdgenoten en helden - zoals muzieklegendes B.B. King, Jimi Hendrix en George Harrison. - Clapton: Life in 12 Bars
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Clapton: Life in 12 Bars
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Clapton: Life in 12 Bars

In zijn eigen woorden praat Eric Clapton over zijn traumatische jeugd, zijn moeilijke strijd met drugs en alcohol, het verlies van zijn zoon en hoe hij altijd zijn innerlijke kracht en genezing vond in de muziek. De documentaire bevat ook uitgebreide interviews met Clapton zelf, samen met zijn familie, vrienden, muzikale medewerkers, tijdgenoten en helden - zoals muzieklegendes B.B. King, Jimi Hendrix en George Harrison.
Waardering:
Categorie: Documentaire
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!