Molly's Game (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer de voormalig professionele skiester Molly Bloom gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de...
Molly's Game

Molly's Game

Drama Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 2 u 14 min

Wanneer de voormalig professionele skiester Molly Bloom gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in. In deze wereld waar geld en macht de hoofdrol spelen, organiseert Molly door slim ondernemen binnen no-time haar eigen games waarbij Hollywoodsterren, beruchte CEO's en advocaten aanschuiven. Dan verspeelt een zakenman 4 miljoen bedrijfsgeld aan haar tafel en komen met Molly's getuigenis ook de details over haar pokerwedstrijden op straat te liggen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Molly's Game aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Karen
Molly's Game is gebaseerd op het boek van Molly Bloom. Een jonge Amerikaanse oud-atleet die bekend stond als de pokerprinses. Ze organiseerde pokergames waar beroemdheden, de machtigen en de rijken aan deelnamen en uiteindelijk ook de maffia. Molly wordt opgepakt en kaalgeplukt door de FBI, niet omdat ze zo'n ontzettende boef is maar omdat ze de geheimen kent van de 'grote vissen'. Het bijzondere aan dit verhaal is dat Molly haar integriteit voorop stelt ook al ze hoge gevangenisstraf riskeert. Bijna te mooi om waar te zijn en met een prachtrol van Jessica Chastain als Molly.
loading