The Forgiven online kijken / downloaden: Piet Blomfeld, intellectueel, racist en moordenaar, leidde tijdens het apartheidsregime in Zuid-Afrika de doodseskaders. Nu zit hij in een gevangenis met overwegend zwarte gevangenen. Bovendien is één van de bewakers, Schmidt, een voormalig doodseskader collega. Schmidt is bang dat Blomfeld hem om zijn verleden zal verraden en wil hem dan ook uit de weg ruimen. Ondertussen ziet Blomfeld de verzoeningscommissie - die amnestie kan verlenen - als manier om zijn racistische gedachtengoed te verspreiden en voorzitter Desmond Tutu belachelijk te maken. - The Forgiven
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
The Forgiven
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

The Forgiven

Piet Blomfeld, intellectueel, racist en moordenaar, leidde tijdens het apartheidsregime in Zuid-Afrika de doodseskaders. Nu zit hij in een gevangenis met overwegend zwarte gevangenen. Bovendien is één van de bewakers, Schmidt, een voormalig doodseskader collega. Schmidt is bang dat Blomfeld hem om zijn verleden zal verraden en wil hem dan ook uit de weg ruimen. Ondertussen ziet Blomfeld de verzoeningscommissie - die amnestie kan verlenen - als manier om zijn racistische gedachtengoed te verspreiden en voorzitter Desmond Tutu belachelijk te maken.
Waardering:
Acteurs: Forest Whitaker, Eric Bana, Jeff Gum
Categorie: Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!