Mayhem online kijken / downloaden: Derek Cho is als jurist werkzaam bij een succesvol advocatenkantoor. Hij staat op het punt ontslagen te worden door zijn corrupte bazen, wanneer er in het gebouw een levens-gevaarlijk virus uitbreekt dat alle remmingen wegneemt. De overheid grijpt onmiddellijk in en sluit het hele gebouw af om de buitenwereld te beschermen. Terwijl er rondom hem wordt gevochten, geneukt en 'ontstrest', baant Derek zich samen met Melanie, een ontevreden cliŽnt, een weg naar de bovenste verdieping om zijn corrupte werkgevers te confronteren. - Mayhem
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Mayhem

Derek Cho is als jurist werkzaam bij een succesvol advocatenkantoor. Hij staat op het punt ontslagen te worden door zijn corrupte bazen, wanneer er in het gebouw een levens-gevaarlijk virus uitbreekt dat alle remmingen wegneemt. De overheid grijpt onmiddellijk in en sluit het hele gebouw af om de buitenwereld te beschermen. Terwijl er rondom hem wordt gevochten, geneukt en 'ontstrest', baant Derek zich samen met Melanie, een ontevreden cliŽnt, een weg naar de bovenste verdieping om zijn corrupte werkgevers te confronteren.
Waardering:
Acteurs: Steven Brand, Steven Yeun, Samara Weaving
Categorie: Actie
Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!