Het Huis Anubis - De Vijf en de Toorn van Balor (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze special gaan de Vijf terug in de tijd... Als Anastacia in een museum een...
Het Huis Anubis - De Vijf en de Toorn van Balor

Het Huis Anubis - De Vijf en de Toorn van Balor

Kids Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2011 Duur: 42 min

In deze special gaan de Vijf terug in de tijd... Als Anastacia in een museum een Keltische halsketting omdoet, worden de vijf Anubis-bewoners teruggezonden naar de tijd van de Kelten. Cerunnos, god van de Kelten, heeft hen geroepen om de jonge Taran te redden. Omdat voorspeld is dat Taran de nieuwe koning zal worden, wil Balor (interim-koning en donkere druïde) de jongen offeren. De Vijf doen er alles aan om Taran te helpen en gaan op zoek naar de Steen van Fal, een magische steen die ergens in de burcht van Balor verborgen is. Zal het hen lukken om deze steen op tijd te vinden?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
Stereo 16:9
Jacky
er zit spanning in door de splitsing van de vijf maar door de vriendschap redden ze het prima dat leert de kinderen ook dat goede vriendschap onbetaalbaar is

Deze film komt ook voor in:

loading