Un Beau Soleil Intérieur online kijken / downloaden: Vijftiger Isabelle is een gescheiden moeder en kunstenares in Parijs. Ze is niet in staat om te beslissen of het zoeken naar de 'ware' een urgentie is of doelloze dwaasheid. Isabelle frequenteert bars, restaurants, galeries en theaters, intussen mijmerend over haar liefdesleven. Obsessief, cynisch en romantisch tegelijk, gaat ze met verschillende mannen een liaison aan. Zo hoopt ze de ware liefde tegen te komen. Uiteindelijk belandt ze op de bank van een new-age-therapeut in de hoop van hem te horen welke keuzes ze moet maken. - Un Beau Soleil Intérieur
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Un Beau Soleil Intérieur
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Un Beau Soleil Intérieur

Vijftiger Isabelle is een gescheiden moeder en kunstenares in Parijs. Ze is niet in staat om te beslissen of het zoeken naar de 'ware' een urgentie is of doelloze dwaasheid. Isabelle frequenteert bars, restaurants, galeries en theaters, intussen mijmerend over haar liefdesleven. Obsessief, cynisch en romantisch tegelijk, gaat ze met verschillende mannen een liaison aan. Zo hoopt ze de ware liefde tegen te komen. Uiteindelijk belandt ze op de bank van een new-age-therapeut in de hoop van hem te horen welke keuzes ze moet maken.
Waardering:
Acteurs: Juliette Binoche, Xavier Beauvois, Philippe Katerine
Categorie: Drama
Romantiek
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!