Saw VII (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bobby Dagen heeft een boek geschreven over hoe hij één van Jigsaws dodelijke vallen overleefde. Als een zelfhulpgoeroe...
Saw VII

Saw VII

Horror
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 27 min

Bobby Dagen heeft een boek geschreven over hoe hij één van Jigsaws dodelijke vallen overleefde. Als een zelfhulpgoeroe geeft hij lezingen door het hele land. Maar klopt zijn verhaal wel? Vanuit zijn graf neemt Jigsaw bloedig wraak op deze oplichter, die de naam van Jigsaw gebruikt voor zijn eigen gewin. Tegelijk is de psychopathische politieman Hoffman, die zichzelf als de opvolger van Jigsaw ziet, uit op wraak voor het verraad van Jigsaw.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Saw VII aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Brrrr als je na horrorfilms moeite hebt met slapen moet je deze film niet kijken. Als je er van houdt is het een topfilm. Echt, eng, spannend en onvoorspelbaar. Degene die dit verzint weet hou hij/zij mensen bang moet maken. Echt een goede film kan niet anders zeggen.

Reviews

Anoniem
Top horror film. Soms een beetje te eng. Of net echt. Kijken dus!
Danielle
Goede film. Spannend en met een goed verhaal.
Het knappe van deze film is dat als je alle delen achter elkaar kijkt de puzzelstukjes beter in elkaar vallen.
Je ziet kleine details die terugkomen in de andere delen. Mensen met een zwakke maag kunnen deze film beter overslaan.
Michel
Als je van griezel houdt is het een aardige film. Leuke bloederige gedeeltes.
Sarah
Vind ik één van de beste. In het algemeen zijn ze allemaal heel goed ;). Dus daarom ook een 10 waard !!
Lenny
De SAW-serie is een mooi voorbeeld van hoe je een film compleet uitmelkt! Van de oorspronkelijke film blijft op deze manier niets over met al die vervolgdelen! Gewoon een ziekelijk geheel!
Danny
Ik heb alle Saws gekeken. Ik vind het bij alle! Het is geen horror, het is goor! Ik geef deze film een 5.
Stijn
Wat mij betreft veruit de beste van de SAW-reeks. Wie van dit soort films houdt, zal dit zeker een topper vinden. Spanning van begin tot eind.
Anoniem
Een leuke en weer zeer bloederige film. Ik had al de eerdere delen gezien, maar deze geeft eindelijk antwoord op alle losse eindjes en laat toch ruimte over voor een vervolg. De film begint met een heleboel scenes en dan pas start de film pas echt goed. Ik geef een 8/10.
freerk
Zeer goeie film. Echt de moeite waard. Moet je zien, is ook zeer spannend van begin tot eind. Echt een aanrader.
Anoniem
1 van de beste van de Saw serie! Enige wat jammer is, hij is nogal kort, maar neemt niet af dat ie minder spannend was, zeker de moeite waard, tot op het puntje van je stoel van begin tot eind...
Sebastiaan
Alle delen van SAW gezien en ook deze laatste film was weer heerlijk om te kijken. :-) absolute aanrader
Tom
Ik heb alle zeven de films gezien. Het is allemaal wel overdreven. En het is een van de beste van de Saw reeks.
Anoniem
Ik heb Saw I tm VI ook gezien en deze was ook weer erg ranzig, maar ook goed. Enige jammere is natuurlijk dat je de film niet in 3D kan zien zo via je laptop en zonder speciale bril, maar dat maakt de film niet minder goed.
tonnie
Laatste film. Aan de ene kant dacht ik: eindelijk, maar aan de andere kant vond ik hem ook weer echt goed. Vind het nu zelfs jammer dat het gestopt is :D:(
Anoniem
Saw 3D, zoals gezegd, de laatste in zijn soort. Na Saw I heeft het verhaal steeds weer verschillende wendingen gekregen. Ook Saw VII zit weer vol wendingen, maar dit wel erg voorspelbaar. Het is al snel duidelijk hoe de film zal eindigen en dit zijn we zeker niet gewend van de bekende Saw films. Niet de beste in zijn soort dus, maar wanneer je alle andere Sawfilms hebt gezien, kan deze natuurlijk niet ontbreken!
Anoniem
Zeer goed hoor
Anoniem
leuke film (:
loading