Birth of the Dragon (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het beruchte gevecht uit de zestiger jaren tussen de jonge Bruce Lee en en de legendarische kungfu-meester...
Birth of the Dragon

Birth of the Dragon

Actie
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 32 min

Het beruchte gevecht uit de zestiger jaren tussen de jonge Bruce Lee en en de legendarische kungfu-meester Wong Jack Man in Noord Californië, vanuit het oogpunt van een jonge student wiens trouw aan beide vechters op de proef wordt gesteld. Tot op de dag van vandaag voeren mensen de discussie over wie het privé gehouden gevecht heeft gewonnen. Een ding is zeker: na dit gevecht met Wong heeft Bruce Lee zich herontdekt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Birth of the Dragon aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
Bruce Lee heeft in de jaren "60 een gevecht gehad met meester Jack Wong Man een monik. Deze film concetreert zich op dat gevecht. Je ziet hier dat de motivatie heel belangrijk is, waarom er überhaupt gevochten wordt. Motieven als onbaatzuchtigheid en in reine komen met jezelf spelen hier een grote rol. Maar niet ongbelangrijk: een hele leuke martial arts film met de nodige actie en humor. Daar kijk ik in elk geval voor.
loading