Golden Exits online kijken / downloaden: Nick heeft zich gesetteld in een veilige omgeving van Brooklyn, waar hij hard werkt aan een archief voor zijn schoonvader. Al snel arriveert de twintiger Naomi uit AustraliŽ om Nick te helpen. Ze heeft geen kennissen in de stad buiten een losse familieband met Buddy, een muziekproducent die in dezelfde buurt woont. In de paar maanden die ze besteedt in de buurt van Nick, Buddy en hun families verstoort haar aanwezigheid de onaangename balans die de twee huishoudens samen houdt. - Golden Exits
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Golden Exits
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Golden Exits

Nick heeft zich gesetteld in een veilige omgeving van Brooklyn, waar hij hard werkt aan een archief voor zijn schoonvader. Al snel arriveert de twintiger Naomi uit AustraliŽ om Nick te helpen. Ze heeft geen kennissen in de stad buiten een losse familieband met Buddy, een muziekproducent die in dezelfde buurt woont. In de paar maanden die ze besteedt in de buurt van Nick, Buddy en hun families verstoort haar aanwezigheid de onaangename balans die de twee huishoudens samen houdt.
Waardering:
Acteurs: Emily Browning, Craig Butta, Jason Giampietro
Categorie: Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!