Novitiate (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Cathleen is opgevoed door een niet-religieuze, alleenstaande moeder op het platteland van Tennessee in de jaren 50 en...
Novitiate

Novitiate

Drama
Taal: Engels Jaar: 2017 Duur: 1 u 58 min

Cathleen is opgevoed door een niet-religieuze, alleenstaande moeder op het platteland van Tennessee in de jaren 50 en komt door een studiebeurs op een katholieke school terecht. Cathleen voelt zich al snel aangetrokken door de mysterie en de romantiek van een aan God toegewijd leven. Als ze van postulant noviciaat wordt, wordt haar geloof regelmatig in twijfel geroepen door de harde en vaak onmenselijke realiteit van een leven in dienst van God. Met de opkomst van het Vaticanum worstelt Cathleen steeds meer met geloofsvragen, seksualiteit en radicale veranderingen in de Kerk die de levensloop van nonnen dreigt te veranderen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Novitiate aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading